Wykład otwarty z cyklu JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI - ŚWIADOME ODŻYWIANIE
Kiedy: | Czwartek, 08.06.2017 |
---|---|
Gdzie: | Uniwersytet Rzeszowski |
Start: | 15:00 |
Podkarpacki Oddział Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności zaprasza na wykład otwarty z cyklu JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI - ŚWIADOME ODŻYWIANIE, który odbędzie się w bud. D-9, s.131 Wydziału Biologiczno-Rolniczego Uniwersytetu Rzeszowskiego przy ul. Zelwerowicza 4 o godz. 15.00.
- 8 czerwca 2017 r. - „Żywność genetycznie modyfikowana na rynku podkarpackim” - dr Halina Wróblewska - Regionalne Laboratorium Badań Żywności Genetycznie Modyfikowanej w Tarnobrzegu, WSSE w Rzeszowie.
Tagi: wykład otwarty
Komentarze
Zaloguj się aby móc dodawać komentarze